Lehdistötiedotteet
SM-menestys toi nostetta Omakotitalonäyttely-konseptille Tulosta

Petäjäveden Omakotitalonäyttely sijoittui pronssille Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailun Vuoden markkinointituote -sarjassa. Näyttelyä ovat olleet tekemässä Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykes Oy, Petäjäveden kunta ja Poklossi Oy. Omakotitalonäyttelyn lähtökohtana on synnyttää kiertävä asuntonäyttelymalli, joka tukee kuntien uudisrakentamista, aluesuunnittelua, kaavoitusta, teknistä kehittämistä ja asuntomarkkinointia.

Lue lisää...
 
Petäjäveden omakotitalonäyttely valittu Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailun semifinaaliin Tulosta

Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykes Oy
Mediatiedote 3.5.2010

Kilpailun parhaat palkitaan yhteensä 100 000 euron arvoisilla markkinointikampanjoilla

Petäjäveden Omakotitalonäyttely on valittu viiden semifinalistin joukkoon Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailun Vuoden markkinointituote -sarjassa. Kilpailussa palkitaan parhaat työt neljässä sarjassa yhteensä 100 000 euron arvoisilla markkinointikampanjoilla. Näyttelyä ovat olleet tekemässä Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykes Oy, Petäjäveden kunta ja Poklossi Oy.
Lue lisää...
 
Parhaat kohteet palkittiin yhteisessä kahvitilaisuudessa Tulosta

Petäjäveden omakotitalonäyttelyn perheille järjestettiin matkailutila Kumpusellayhteinen kahvitilaisuus, jossa palattiin menneeseen kesään. Kunnanjohtaja Teppo Sirniö kiitti perheitä ja toivotti uudet asukkaat tervetulleiksi kuntaan. Leppoisan kahvin nauttimisen lomassa näyttelykoordinaattori Timo Ovaskainen kertoi näyttelyn kuulumisia. Kangasniemi suunnittelee näyttelyä ja esiselvitys on käynnissä.

Samalla muistettiin perheitä paikallisella käsityöllä. Työkeskus Tuulentupa oli tehnyt leikkuulaudat, johon kierrätyksenä käytettiin vanhoja haarukoita kädensijoina. Lisäksi kyselypalautteen perusteella annettiin kunniakirjat näyttelyvieraiden kolmelle  eniten ääniä antaneelle kohteelle. Ne olivat

  1.  Jukka talo Kohde 12, omistajat Kosunen Harri ja Marju pääurakoitsija: Poju Kosunen
  2. Finnlamelli, kohde 15,, omistaja Jukansaari Marja, Pääurakoitsija: Rakennustoiminta Kukkonen T:mi
  3. Kontio, kohde 6, omistajat Anne ja Juha-Pekka Mäkinen, Edustaja: Kalevi Laajisto
Näyttelyn kaikki kohteet olivat palautteen mukaan erittäin onnistuineita, joten näyttelyn hyvä palaute kuuluu kaikille kohteille.
 
Petäjäveden omakotitalonäyttely vuoden 2009 markkinointiteko Tulosta

Petäjäveden omakotitalonäyttely on valittu vuoden 2009 keskisuomalaiseksi markkinointiteoksi. Voittaja valittiin yleisöäänestyksen perusteella ja julkistettiin 2.12.2009 pidetyssä Jyväskylän Markkinointiviestinnän päivässä. Kilpailun järjestivät Suomen Markkinointiliitto MARK, Sanomalehti Keskisuomalainen ja Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykes Oy.

Lue lisää...
 
lehdistötiedote 27.7.2009 Tulosta

Petäjäveden omakotitalonäyttely huipentui sunnuntaina 26.7. tonttihuutokauppaan

Näyttelyssä kävi yhteensä 18.116. vierasta.

Petäjäveden omakotitalonäyttely päättyi 26.7 sunnuntaina. Kokonaiskävijämäärä on 18.116.Vieraat tulivat pääasiassa Keski-Suomesta, mutta merkittävä osa tuli maakunnan ulkopuolelta. Näyttelyssä oli myös kansainvälisiä vieraita ainakin Sveitsistä, Venäjältä ja Ruotsista. Näyttelyn vieraat antoivat näyttelystä kouluarvosanan 8,5.

Lue lisää...
 
Lehdistötiedote 23.7.2009 Tulosta

 

 

Petäjäveden omakotitalonäyttelyn huipentuu sunnuntaina järjestettävään tonttihuutokauppaan

Petäjäveden omakotitalonäyttely päättyy 26.7 sunnuntaina. Eilisiltaan (ke 22.7) mennessä kokonaiskävijämäärä on 12.800. Näyttelyn palvelut ovat toimineet erinomaisesti, josta kertoo kävijäpalautteen keskiarvo 8,5.


Talotehtaiden näytteilleasettajat ovat olleet tyytyväisiä siihen, että he ovat voineet esitellä tehtaan tuotannossa olevia talomalleja ja heillä on ollut mahdollisuus keskustella potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Edustajia on ollut ympäri Suomea ja myös maakunnan ulkopuo-lelta tulleet esittelijät ovat olleet tyytyväisiä näyttelytapahtumaan. Markkinakujalla olevalla Toivakan kunnalla on kahdeksan yhteydenottopyyntöä kunnan tonteista, jonka lisäksi kunta on saanut kyselyjä kunnan tarjoamista rivitalokohteista.

Näyttelyn huipennus

Hyvin menneen näyttelyn johdosta Petäjäveden kunta on päättänyt järjestää tonttihuutokaupan sunnuntaina 26.7. klo 12.00. Huudettava tontti on kohde 16 (Oravanmarja 91:2, osoite Hemmintie 13) . Tontin pinta-ala on 1960 m2 ja raken-nusoikeutta tontilla on 392 k-m2. Tontin takapiha suuntautuu länteen ja tontin välittömässä läheisyydessä on valaistu kuntorata. Pohjahintana on 1 euro.


Lisäksi esittelykohteet tarjoavat huudettavaksi esittelytuotteitaan. Huutokaupan meklarina toimii Martti Puomiranta Jyväskylästä. Huudettava tontti myydään kunnanvaltuuston yleisesti hyväksymien myyntiehtojen mukaisesti. Kauppa hyväksytään Petäjäveden kunnanvaltuustossa.

Huutokauppaluetteloon voi tutustua osoitteessa www.omakotitalonayttely.fi.

 
Lehdistötiedote 10.07.2009 - Petäjäveden omakotitalonäyttelyn rinnakkaiskohde Rautakyä kasvuun taantumasta huolimatta Tulosta

Petäjäveden omakotitalonäyttelyn rinnakkaiskohde talvella 2009 avattu Rautakylän teollisuuskylä on lähtenyt kasvuun yleisestä taantumasta huolimatta, toimivien yritysten, niiden liikevaihdon, kuin myös henkilöstön määrässä mitattuna.

Lue lisää...
 
« AlkuunEdellinen12345SeuraavaLoppuun »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL